Aflossing van de wacht, Dideric bedankt!

      Reacties uitgeschakeld voor Aflossing van de wacht, Dideric bedankt!

Dideric en zijn vrouw gaat verhuizen naar Zweden om aldaar het BB Appelgarden.eu te beginnen en uiteraard om dicht bij het ijs te zitten. Ook houdt hij zich nog bezig met het Baikal avontuur: www.baikaliceyachtracing.eu

Dideric heeft ervoor gezorgd dat alle oude DN-Journaals, oude foto’s en video’s gedigitaliseerd zijn, waardoor wij nu een prachtig archief hebben. Foto’s >
Het nieuwe logo van DN Nederland heeft hij ontworpen en bij het 50-jarig bestaan, de nieuwe trailer en de Nederlandse avond van een EK heeft hij een groot aandeel gehad.(Gert-Jan, de boerenkool was heerlijk)
Samen met Gert-Jan Hageman heeft hij een zeer professioneel DN-Journaal gemaakt, het zijn boekwerken geworden om te bewaren.
Margreet Elfring vervangt Dideric in het bestuur als webmaster, echter het bestuur zoekt nog steeds leden, die mee willen helpen het DN Journaal voort te zetten, blijf in ieder geval ook de belevenissen opsturen naar webmaster@ijszeilen.nl
Dideric en Gert-Jan nogmaals bedankt! voor jullie inzet.