Skippersmeeting 2018 -2

      Reacties uitgeschakeld voor Skippersmeeting 2018 -2

Afgelopen Zaterdag hadden wij weer de jaarlijkse skippersmeeting, dit jaar in het voor ons bekende Mirror paviljoen in Monnickendam met uitzicht op de nog waterige Gouwzee.

’s Morgens de botenbeurs, waar de boten en onderdelen verhandeld werden en de sterke verhalen weer verteld. Daan Schutte gaf een lezing over schaatsen en slijpen en uiteraard de lunch met broodje kroket.

Ook werd het laatste DN journaal, gemaakt door Dideric van Riemsdijk en Gert-Jan Hageman aan de leden uitgedeeld, wederom een prachtig boekwerk om te bewaren. Tijdens de vergadering werden Gert-Jan en Dideric dan ook uitgebreid bedankt voor hun professionele DN-journaals en inzet voor de laatste jaren.
Margreet Elfring vervangt Dideric in het bestuur als webmaster, echter het bestuur zoekt nog steeds leden, die mee willen helpen het DN Journaal voort te zetten, blijf in ieder geval ook de belevenissen opsturen naar webmaster@ijszeilen.nl

Tenslotte werd Daan Schutte benoemd tot erelid van DN Nederland, vooral voor zijn technische inzet in al die jaren en eerzame lezingen en artikelen in de DN-journaals en website.
Ook Daan bedankt!

Kortom een gezellig en leerzame skippers meeting!