Runner tracks newsletter September 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Runner tracks newsletter September 2022

De nieuwe Runner tracks is uit!

In September wordt het weer tijd voor DN-zeilers om aan IJS TE GAAN DENKEN! We hebben 58 pagina’s ijszeilen voor je in dit nummer van Runner Tracks staan. Naast verschillende voorstellen en de notulen van de vergadering van de Europese secretarissen in 2022, deelt Mike O’Brien zijn verhaal van het DN Wereldkampioenschap 1988 in Leningrad (St. Petersburg). Het is een fascinerende blik in de afnemende dagen van de USSR, en de mentaliteit van hoe een verdedigende wereldkampioen omgaat met de druk, zich aanpast aan de omstandigheden en zijn DN-materiaal in orde houdt op een plek waar de ijzerhandel op de hoek niet bestond. Met dank aan fotografe Gretchen Dorian, dat we haar werk voor de omslag mochten gebruiken. En een grote dank aan onze sponsors die helpen om Runner Tracks en het Jaarboek te laten verschijnen.