DN IJszeilvergadering 2021

      Reacties uitgeschakeld voor DN IJszeilvergadering 2021

Beste IJszeilvrienden,

Zaterdag 13 november is het zover; we kunnen weer een boten- en materialenbeurs en Algemene ledenvergadering organiseren. We hebben er zin in! En, we horen van veel leden dat er behoefte is aan het kopen en verkopen van materialen en boten.

De afgelopen winter heeft hier goed aan bijgedragen. Nieuwe leden, schade gevaren, nieuwe inzichten in materialen, de ijszeilkoorts is toegenomen.

Maar niet alleen dat is een goede reden om 13 november te komen. Natuurlijk ook om elkaar weer te zien. Normaal is dat onder andere mogelijk tijdens dit evenement, op lokale vergaderingen en op het (buitenlandse) ijs. Maar, afgelopen jaar bleef het vooral bij Zoom, Teams en andere digitale mogelijkheden.

Wat fijn om elkaar weer ‘live’ te zien en bij te praten!

Helaas is de coronapandemie nog niet onder controle en hebben we te maken met regelgeving. Dit hoeft niet lastig te zijn en het verhoogt in iedere geval de veiligheid. Toegangsbewijs in CoronaCheck-app Om de dag zo goed en veilig mogelijk te kunnen organiseren, vraagt de locatie bij binnenkomst alle deelnemers om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is verplicht.

Je kunt in de CoronaCheck-app één van de volgende drie bewijzen uploaden:

· Testbewijs Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

· Vaccinatiebewijs Dit bewijs wordt verkregen als je minimaal 14 dagen geleden volledig gevaccineerd bent.

· Herstelbewijs Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona.

Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat je maximaal 24 uur van tevoren gratis testen via testenvoortoegang.nl.

Nadat het checken op het coronatoegangsbewijs heeft plaatsgevonden, krijg je een polsbandje, zodat je je vrij kunt bewegen op de locatie.

We gaan er met elkaar een mooie dag van maken.

Graag tot zaterdag 13 november 2021! www.braassemermeer.nl

10.00-12.30 Boten en Materialen beurs
12.30-13.30 Lezing Antartica
13.30-14.30 Lunch
14.30-16.00 uur vergadering